HTML

Egy boszorkány naplója

Érdekességek, babonák, mágikus rítusok a világ minden tájáról.

Friss topikok

Linkblog

Szerelem bevonzása

2011.03.27. 16:07 Lylia

Hozzávalók:

  • merített papír
  • piros toll
  • boríték
  • kedvenc parfümöd
  • kedvenc rúzsod
  • szárított rózsaszirmok

Újholdkor kezdj neki a varázslatnak, írd le mire vágysz. Ügyelj arra, hogy ne konkrét személyt akarj bevonzani, hanem kissé általánosan fogalmazz. Pl.: megtaláljam az igaz szerelmet vagy kapcsolatunk erősödjön, jobban egymásra tudjunk hangolódni, meglássuk és képesek legyünk megoldani a felmerülő problémáinkat..stb.

 

Képzeld el a mostani helyzetet, majd kissé csücsörítve fújd ki háromszor a levegőt és képzeld el az új helyzetet, amit szeretnél elérni. Fogalmazd meg egyszerűen és írd le a papírlapra. Fúj rá a kedvenc parfümöddel és összehajtogatva helyezd a borítékba. Szórd bele a rózsaszirmokat és zárd le. Rúzsozd ki a szádat és zárd le csókoddal is lepecsételve. Helyezd biztonságos helyre és ne nyisd fel, csak ha fel akarod bontani a varázslatot is.

 

Lylia

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem ezo ezoterika parfüm jóslás mágia boríték lylia

A bejegyzés trackback címe:

https://lylia.blog.hu/api/trackback/id/tr522775860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása